Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Željan Gligora SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen nestali partijaner

SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen nestali partijaner

Na terenu su bili HGSS, policija, Stožer civilne zaštite Kolan i DVD Kolan

Potraga za nestalim partijanerom je uspješno završena, napisao je Željan Gligora u Facebook grupi 'Otok Pag'.

'Poslije njegovog demonstrativnog odbijanja da se vrati na brod Princ Kornata, kapetan je pozvao manji gliser koji je iz Novalje sa organizatorom Matijom Blaževićem krenuo u potragu', piše.

'Zbog mraka je obustavljena potraga te je policija sa gliserima preuzela! Danas u 17 sati na teren je izašao HGSS, policija, Stožer civilne zaštite Kolan i DVD Kolan', dodaje.

'Od gosta koji ljetuje u kući na otoku Maunu smo dobili informaciju da je tražio pomoć u jutarnjim satima te su našli goste sa gliserom talijanskih registracija i prebacili ga u Novalju! Hvala svima jer ovo je sretan završetak!', zaključio je.

Vaša reakcija na temu