Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRETNA LICA IZ RENAULTA Samohranom ocu anonimni dobročinitelj kupio automobil

SRETNA LICA IZ RENAULTA Samohranom ocu anonimni dobročinitelj kupio automobil

Od apela na Dalmatinskom portalu do realizacije nije prošlo ni deset dana

Splićanin Nenad Šarić, samohrani otac dva dječaka s poteškoćama zahvaljujući anonimnom dobrotvoru vozi se u automobilu koji mu je bio prijeko potreban. Sretni otac poslao nam je fotografiju iz Renault Megane karavana sa svojom djecom i prijateljicom Snježanom Mustapić koja se i obratila Dalmatinskom portalu kako bi pomogli obitelji.

Niti sat vremena od naše objave u kojoj smo zamolili za pomoć, javio se dobri čovjek i ponudio rješenje te kupio automobil. 

Zbog statusa roditelj-njegovatelj Nenad, inače, nije bio kreditno sposoban, a nužan mu je prijevoz djece na terapije i vježbe.

-  Ne mogu dobiti kredit jer u slučaju da ne plaćam rate na vrijeme banka po zakonu ne može napraviti ovrhu pa sam tražio ako ima netko da mi izađe ususret da mi daju auto na rate. Tražio sam sve načine kako bih pošteno otplatio, samo mi zakon to ne dopušta - kazao nam je prije desetak dana Šarić. 

Split, grad velikog srca nije zakazao ni ovaj put. Promptno se javio dobri čovjek i unio osmijeh u Nenadovu obitelj.

Zahvalan je do neba dobročinitelju, a koliko je značio automobil i radost za skromnog Nenada, možda najbolje svjedoči reakcija susjede kada ih je vidjela. Rasplakala se od sreće. 

- Sretan sam, nemam riječi kojom bi se dovoljno zahvalio - rekao nam je za kraj.

Vaša reakcija na temu