Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRP: Osuđujemo nehumanost i snishodljivost Vlade RH

SRP: Osuđujemo nehumanost i snishodljivost Vlade RH

'Ovom poltronskom odlukom učinjena je Hrvatskoj još jedna javna sramota'

Socijalistička radnička partija Hrvatske (SRP) uputila je priopćenje za javnost povodom usvajanja Rezolucije UN-a na Općoj skupštini kojom se poziva na 'trenutačno, trajno i održivo humanitarno primirje' i zahtijeva od svih strana da se pridržavaju međunarodnog humanitarnog prava i 'stalno, dostatno i nesmetano' pružanje osnovnih zaliha i usluga u Pojasu Gaze.

- Socijalistička radnička partija Hrvatske izražava zgražanje i najenergičnije osuđuje, kao i velika većina naših građana, sramotnu odluku hrvatskih vlasti da glasa protiv Rezolucije s grotesknim opravdanjima, nasuprot zaustavljanju eklatantnog i još, u 21. stoljeću, neviđenog genocida nad palestinskim narodom koji se događa pred očima cijelog svijeta i zbog kojeg s pravom traju masovni protesti širom svijeta, zahtijevajući momentalni prekid ratnih operacija.

Zabrinjava nas stupanj sluganstva naše Vlade 'zapadnim partnerima' koje nadilazi zdrav razum, pogotovo što smo i sami nedavno imali sve strahote ratnog bezumlja i stradanja velikog broja ljudi, napose nevinih civila.

Ovom poltronskom odlukom učinjena je Hrvatskoj još jedna javna sramota poput one kad je 2018. bila suzdržana na UN 'Rezoluciju o suzbijanju propagiranja nacizma' povodeći se za 'zapadnim partnerima' - poručuju iz SRP-a.

Vaša reakcija na temu