Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STANIŠIĆ: Dragi prijatelji, nećemo se lagat. Nije prošlo onako kako smo htjeli

STANIŠIĆ: Dragi prijatelji, nećemo se lagat. Nije prošlo onako kako smo htjeli

Rezultat je loš, ali HGS postoji već 12 godina

Nakon poraza, treći s liste HGS-a Željko Kerum, predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić javnosti se obratio i putem Facebooka:

'Dragi prijatelji, nećemo se lagat. Nije prošlo onako kako smo htjeli. Nećemo slavit poraze kao neke stranke. Rezultat je loš, ali HGS postoji već 12 godina. Bilo je uspona i padova, a nakon svakog pada slijedio je uspjeh. Lokalna priča je jedno, parlamentarni izbori su nešto drugo. Uključili smo se kasno i išli sami bez ičije pomoći, nismo se neprincipijelno udruživali samo da bismo stigli do fotelje! Hvala svima koji su danas po ovoj vrućini izdvojili vremena da bi nam dali glas. Čestitam pobjedniku gospodinu Plenkoviću. Vidimo se na lokalnim izborima!

Vaš Igor'


Vaša reakcija na temu