Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STANIŠIĆ IVOŠEVIĆU: Jesi li tražio dopuštenje za snimanje Škorića, Opare i Keruma?

STANIŠIĆ IVOŠEVIĆU: Jesi li tražio dopuštenje za snimanje Škorića, Opare i Keruma?

'Unio si u javni prostor agresiju i negativnost jer je tvoj karakter upravo takav - destruktivan, svađalački i nasilan'

'Mali čovječe, licemjeru i pohađatelju izmišljenih radionica, kada si organizirao snimanje Petra Škorića preko parlafona, gradonačelnika Opare na Pjaci, Željka Keruma u autu i brojnih drugih, jesi li ih pitao za dopuštenje prije nego što si to objavio na Dnevnoj dozi?'. Objavio je to na Facebooku HGS-ov splitski gradski vijećnik, bivši predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić, osvrčući se na privođenje zaposlenice Park šume Marjan radi navodnog potajnog snimanja Bojana Ivoševića.

'Unio si u javni prostor agresiju i negativnost jer je tvoj karakter upravo takav - destruktivan, svađalački i nasilan. U kombinaciji s vlašću i silom koja ti je na raspolaganju vjerojatno se napokon osjećaš potpunom osobom', poručuje Stanišić.


Vaša reakcija na temu