Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STANKOVIĆ OSTAO U ČUDU: 'Milanović navijač Hajduka?! Nisam znao'

STANKOVIĆ OSTAO U ČUDU: 'Milanović navijač Hajduka?! Nisam znao'

Šef SDP-a otkrio nogometne simpatije predsjednika i kandidata za premijera

'Može li se Milanović istovremeno kandidirati i za predsjednika Dinama ako se Zeko vrati u Grčku?', pitanje je gledatelja u emisiji Nedjeljom u 2 današnjem gostu Aleksandra Stanovića šefu SDP-a Peđi Grbinu.

'Ja mislim da se Zeko neće vratiti u Grčku bez obzira što je moj klub izbora ipak Cibona. Da, Milanović se može kandidirati, ali u slučaju da bude izabran, mora izabrati hoće li biti predsjednik NK Dinama ili predsjednik Republike Hrvatske. A s obzirom da je navijač Hajduka, teško mi je zamisliti da bi se kandidirao za predsjednika Dinama' , kazao je Grbin i ostavio Stankovića iznenađenog.

'A je, to nisam znao', šokirao se urednik Nedjeljom u 2.

'Hajduku baš ne ide dobro, dosta je to neizvjesno', nadovezao se Stanković.

'Nemojte da ulazimo u Hajduk i Dinamo i sve ostalo', zavapio je Grbin.

Vaša reakcija na temu