Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stanovnici Plokita traže sazivanje Zbora građana zbog parkiranja

Stanovnici Plokita traže sazivanje Zbora građana zbog parkiranja

Žele razgovarati o podzemnoj garaži

Denis Pejković iz Inicijative 'Naprid Plokite, naprid Siromašna' kaže kako traže od predsjednika Vijeća kotara Luke Čelara sazivanje Zbora građana gradskog kotara Plokite. Dobar povod za to, smatra, bila bi objava na službenoj stranici Grada Splita o ugovorenoj izradi idejnog projekta sportsko-rekreacijskog centra s podzemnom garažom na Plokitama. 

'Problem s nedostatkom parkirnih mjesta je bio glavna tema na zboru građana i prije dvije godine, a isto tako i prije godinu i pol na sastanku vodstva Grada s predstavnicima stanara, iako su tema bili polupodzemni spremnici. Svjesni smo da će do izgradnje javne garaže sa sportsko-rekreacijskim centrom proći još godine, ali smatramo da građani Plokita imaju pravo dobiti informacije iz prve ruke od vodstva Grada, a red bi bio i poslušati glas građana Plokita. 

Naravno, ima još tema o kojima bi trebalo razgovarati, kao što su problemi stanara zgrade Vukovarske 81, koja je u gradskom vlasništvu, uvođenje najavljene  nove gradske autobusne linije 19 i slično', zaključuje Pejković.

Vaša reakcija na temu