Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STARCA OPLJAČKAO PRIJE ULASKA U BB KUĆU? 'Doša je s puškom, popio je pola litre rakije, uzeo novac i pušku'

STARCA OPLJAČKAO PRIJE ULASKA U BB KUĆU? 'Doša je s puškom, popio je pola litre rakije, uzeo novac i pušku'

Solinska policija danas je na suđenje zbog razbojništva dovela Antu Biuka iz Ogorja

Kasnio je danas početak suđenja Anti Biuku, bivšem natjecatelju Big Brothera, kojeg terete da je uz prijetnju puškom opljačkao 85-godišnjeg susjeda, i to svega tjedan dana prije ulaska u televizijski šou. 

Biuk se, naime, nije pojavio u 9 sati, već je branitelju kazao da je bolestan. Nikakvu potvrdu nije predao pa je sutkinja Višnja Strinić prekinula raspravu na dva sata te naložila solinskoj policiji da odu po Biuka u Ogorje. Nazvala je i liječnicu koja joj je kazala da nije pregledala Biuka, već da je dijagnosticirala upalu krajnika po onome što joj je on rekao preko telefona. 

Liječnička potvrda stigla je do suda oko 10 sati, a oko 11 u pratnji policije pojavio se i Biuk. 

'Samo neka ga više ne vidim…'

Državno odvjetništvo tereti ga da je 18. ožujka prošle godine oko 3.30 ujutro lupao po vratima kuće 85-godišnjeg susjeda. Kada mu je otvorio, zaprijetio je puškom i rekao: 'Pička ti materina, živiš kao lord.'  Ušao je u kuću i pokupio 1.000 eura, 1.000 kuna i zračnu pušku. Starac je od straha pobjegao u drugu kuću, a vratio se kada se razdanilo. Biuka je odmah prijavio policiji.

'Doša je s puškom, opsovao mi majku. Popio je pola litre rakije. Uteka sam ća, vratio sam se oko 8 i pozvao policiju. Odnio mi je novac, zračnu pušku i njemačku vagu od 50 kila. Nestale su mi i nagrade za moj rad. Antinom ocu Adamu rekao sam da mi vrati pušku, a on mi je kazao: 'Eto ti policije'. Ža mi je čovika, najveća bol mi je šta više ne mogu s njim pričat. Ništa mi od ukradenih stvari nije vraćeno. Ne triba on meni ništa nadoknaditi, samo da ga više ne vidim svojim očima. Evo, vidite kako se tresem. Zbog njega moram svaki dan piti tri tablete za visoki tlak. Neka sud riješi šta 'oće, mene više ne zovite', kazao je oštećeni. 

Biuk tvrdi da nije opljačkao susjeda, već da je u to doba spavao u svojoj kući. 

Vaša reakcija na temu