Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AKCIJA NA VISOKOJ Interventna uhitila Marka Bekavca s 40 grama amfetamina

AKCIJA NA VISOKOJ Interventna uhitila Marka Bekavca s 40 grama amfetamina

Lani ga je izrešetao Ivan Giljanović, a nakon toga je dobio metak u vrat

U splitskom kvartu Visoka sinoć su pripadnici interventne policije PU splitsko-dalmatinske s 40 grama amfetamina uhitili 28-godišnjeg Marka Bekavca, koji je prije godinu dana u istoj gradskoj četvrti dobio metak u vrat. 

Radi se o starom znancu splitske policije. U svibnju 2018. u kafiću Clo hicima iz pištolja ranio ga je Ivan Giljanović. Kao maloljetnik robijao je zbog ubojstva 21-godišnjaka na Bačvicama, a prije koju godinu otet je i brutalno premlaćen. Na suđenju za pokušaj ubojstva u kafiću Clo pomirio se s Giljanovićem. 

Kako doznajemo, Bekavac je uhićen kada je prilikom legitimiranja odbacio drogu. Preventivno je vezan lisicama i odveden u postaju. Nije pružao otpor. Preuzeli su ga službenici Odjela za narkotike. 

Vaša reakcija na temu