Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STIPE LEGENDA: Od podrške KK Splitu do dočeka Ursule von der Leyen

STIPE LEGENDA: Od podrške KK Splitu do dočeka Ursule von der Leyen

Ispunila mu se želja


Dolazak predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen u Split nije propustio ni Stipe Legenda. Doživotni predsjednik tombole svetoga Duje bio je među rijetkima koji se fotografirao s njom, a tehnički premijer i mandatar Andrej Plenković ih je i upoznao i pozvao da se zajednički svi fotografiraju. Uz to, Plenković je fotografiju sa Stipom Legendom postavio i na svoju Facebook stranicu. 

Skup se održao na Gripama, a Stipe Legenda je poznati strastveni navijač KK Splita. Stoga je pozvao ljubitelje višestrukog prvaka Europe da posjete fun shop i posvjedoče bogatoj povijesti. Uz dres Jugoplastike Tonija Kukoča i Dina Rađe, dakako.

Vaša reakcija na temu