Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / N1 Stipe Petrina dao podrušku osumnjičenoj iz afere s Pripuzovim kampom: 'Nedo, ne daj se!'

Stipe Petrina dao podrušku osumnjičenoj iz afere s Pripuzovim kampom: 'Nedo, ne daj se!'

USKOK je sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti

Načelnik Primoštena Stipe Petrina dao je podršku Nedi Livljanić.  USKOK je sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti u aferi s Pripuzovim kampom.

'Ovo ispod napisao je moj prijatelj Lasan Zorobabel Orio Danijel. Ja se sa napisanim slažem 100000% i sve napisano mogu potvrditi bilo gdje. Nedo, ne daj se!

'Podrška Nedi. Bar sam joj ovoliko dužan za sve što mi je pomogla. Neda je bila jedini pristupačni i profesionalni službenik na kojega sam naišao i nikad nije dala ni naslutit da joj se usluge ekstra plate. Za mene nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja. Vjerujem u Nedinu čestitost i poštenje i iskreno se nadam da će i iz ove bitke izaći jaka'', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu