Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stipe Petrina na izbore izlazi sa Živim zidom, koalicija se zove Dosta pljačke

Stipe Petrina na izbore izlazi sa Živim zidom, koalicija se zove Dosta pljačke

I HDZ i SDP su ovu plemenitu ideju očuvanja okoliša putem vjetroelektrana pretvorili u jednu beskrupuloznu pljačku hrvatskih građana

Nezavisna lista Stipe Petrine te stranke Pokrenimo Hrvatsku, Akcija mladih i Živi zid izlaze na izbore u 9. izbornoj jedinici okupljeni u koalicijskoj platformi nazvanoj - Dosta pljačke, donosi Index.

Prvi na njihovoj listi je Stipe Petrina, a program s kojim izlaze pred građane temelji se na reformama i borbi protiv korupcije poput zadnje afere Vjetroelektrane.

'U prvom redu misli se na temeljnu reformu pravosuđa koja je po nama uzrok svih drugih problema koji se generiraju u Hrvatskoj", rekao je Petrina.

'I HDZ i SDP su ovu plemenitu ideju očuvanja okoliša putem vjetroelektrana pretvorili u jednu beskrupuloznu pljačku hrvatskih građana i predmet korupcijske afere', rekao je Ivan Lovrinović (stranka Pokrenimo Hrvatsku).

'Što se tiče naše koalicije Dosta pljačke. na današnji dan nezavisna lista Stipe Petrine dio je koalicije Dosta pljačke. Čast nam je što možemo pomoći 9. izbornoj jedinici, a oni nama na razini cijele Hrvatske', rekao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, piše Index.

Vaša reakcija na temu