Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stipo Mlinarić Ćipe opleo po Plenkoviću: On je umiveni Briselac, a zapravo je najveći Jugoslaven

Stipo Mlinarić Ćipe opleo po Plenkoviću: On je umiveni Briselac, a zapravo je najveći Jugoslaven

Pozvao je građane da ne daju glas HDZ-u, jer s time daju glas SDSS-u, Miloradu Pupovcu i Vojislavu Stanimiroviću

Stipo Mlinarić Ćipe, nositelj liste Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima, danas je premijera Andreja Plenkovića nazvao Bruxelleskim ćatom koji je pokazao jugoslavensko lice. Reakcija je to na audio zapise koje je objavio tjednik Nacional u kojima se čuje kako Plenković pogrdno priča o Domovinskom pokretu. 

- Jučerašnja izjava Andreja Plenkovića da smo mi iz Domovinskog pokreta zli je prava izjava Bruxelleskog ćate. On je pokazao svoje pravo lice, jugoslavensko lice - kazao je Ćipe. Smatra da se Plenković služi retorikom 90-ih godina koju su slušali iz Srbije.

- On je umiveni Briselac, a zapravo je najveći Jugoslaven koji se pokriva sa SDSS-om i srpstvom. Pupovac je za njega izjavio da je on za njega suho zlato, a jučer se vidjelo da je Pupovac za Andreja Plenkovića dijamant, i to brušeni. Razotkrili su se - poručio je. Već je jasno, dodao je, tko će koalirati s kime. 

- Pokušavaju nas utrpati s ljevicom, što je notorna glupost. Izreći u onoj snimci da je glas za Domovinski pokret glas za ljevicu... Evo ja s ovog mjesta garantiram da Domovinski pokret nikad nije ništa imao s ljevicom i nikad neće imati. Mi smo glas za snažnu, čvrstu i poštenu Hrvatsku. Za razliku od Andreja Plenkovića koji je trošio ljude, jer 30 njegovih ministara mu ništa nije značilo - rekao je Ćipe te i pozvao građane da ne daju glas HDZ-u, jer s time daju glas SDSS-u, Miloradu Pupovcu i Vojislavu Stanimiroviću

- Domovinski pokret neće odstupiti milimetra od svojih politika i nikome se nećemo prodati za par fotelja. Ne prelazimo ispod crte koju smo postavili, a to je onih deset točaka koje smo predstavili u Lisinskom - podvukao je i na posljednjoj konferenciji za medije u kampanji pozvao građane da izađu na izbore koji će se održati u srijedu 17. travnja.

Vaša reakcija na temu