Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠTO ĆE BITI S JUNACIMA POLICIJSKOG PARTYJA? Veselo društvo s aerodroma bez sankcije, nastupila zastara

ŠTO ĆE BITI S JUNACIMA POLICIJSKOG PARTYJA? Veselo društvo s aerodroma bez sankcije, nastupila zastara

Nema zakonskog uporišta da odgovaraju, ali će se s njima popričati

Dokumentirano rođendansko slavlje tijekom kojeg su se policijski službenici maksimalno opustili u službenim prostorijama, nije prošlo nezapaženo. Nakon objave fotografija, za party se zainteresirao i vrh splitske policije.

Ne čudi, atmosfera je bila odlična, a neki od aktera su u radno vrijeme ostali i bez odore i naoružanja. Pojedinci samo u donjem rublju. Slavilo se i pilo, skakalo i skidalo, nije baš neka afirmativna slika za pripadnike i MUP u globalu.

Junacima policijskog partija ništa se, međutim, neće dogoditi jer je za pokretanje disciplinskog postupka nastupila zastara. Ipak, pokušat će se utvrditi tko je sve zatulumario pa će se s njima popričati.

Zasad se ustanovilo da je riječ o postaji aerodromske policije i da je party priređen davne 2010. godine.

Apsolutna zastara nastupa dvije godine od počinjenog djela.


Vaša reakcija na temu