Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ŠTO RADI SPLITSKA POLICIJA Nasilnika koji je progonio mlade u autu su priveli i pustili

ŠTO RADI SPLITSKA POLICIJA Nasilnika koji je progonio mlade u autu su priveli i pustili

Pitali smo ih zašto nisu išli na privođenje pritvorskom nadzorniku

Dok se svi koji su vidjeli video sa Sirobuje zgražaju nasilništvom 37-godišnjaka koji se fiksirao na automobil s troje mladih, splitska policija tog je muškarca uhitila i nakon krim istraživanja pustila na slobodu. Nisu ga predali pritvorskom nadzorniku, nije išao na ispitivanje kod državnog odvjetnika pa je u konačnici pušten na slobodu bez mogućnosti da odleži koji dan iza rešetaka i shvati možda što je radio.

Pitali smo splitsku policiju zbog čega su ovako postupili i nisu ga predali pritvorskom nadzorniku unatoč tome što je ispoljio neviđenu agresiju i želju da se pošto-poto dočepa troje mladih koji su u panici i strahu bježali od njega.

Odgovor ćemo objaviti ako i kada ga dobijemo.

Vaša reakcija na temu