Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ŠTO SE DOGODILO? Australka prijavila da ju je silovao mornar s kruzera, osumnjičeni ispitan i pušten

ŠTO SE DOGODILO? Australka prijavila da ju je silovao mornar s kruzera, osumnjičeni ispitan i pušten

Oštećenu i njezine prijateljice danas je ispitao sudac kako bi se njihov iskaz mogao koristiti u postupku

 Dvadesettrogodišnja Australka prijavila je jučer u Hvaru silovanje na kruzeru s kojim krstari po Jadranu. Događaj se navodno zbio u Korčuli, no Australka je slučaj prijavila kada su pristali u hvarskoj luci. Optužila je godinu dana mlađeg mornara koji je uhićen i priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu za silovanje.

Djelo negira, odnosno, tvrdi da nije bilo nikakve prisile, već da se radilo o dragovoljnom odnosu. Nakon ispitivanja nije predložen istražni zatvor jer osumnjičeni nije kažnjavan, a ne postoji ni bojazan od utjecaja na svjedoke jer je danas oštećenu i njezine prijateljice ispitao sudac kako bi se njihov iskaz mogao koristiti u postupku.

Mornar je tako nakon svega pušten na slobodu. 

Vaša reakcija na temu