Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO: ŠTO SE DOGODILO? Splitska influencerica leži na asfaltu, policajka joj stavlja lisice

VIDEO: ŠTO SE DOGODILO? Splitska influencerica leži na asfaltu, policajka joj stavlja lisice

'Veliko hvala službenicima koji su bili nježni i kulturni'

Splitska influencerica Ela Jerković privedena je krajem srpnja u policijsku postaju, a potom i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama. Patrola ju je zatekla alkoholiziranu oko 4 sata ujutro kako viče i galami. Upozorena je da korigira ponašanje, no tada je počela i nekontrolirano mahati rukama i nogama, kako se navodi u policijskom izvještaju.


Policijski službenici su uporabili silu i sredstva za vezivanje te priveli llu u policijsku postaju. Tamo je napuhala 2,21 promil pa je zadržana do otriježnjenja te kriminalistički istražena.


Uz optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira iz članka 13. dovedena je na Općinski prekršajni sud u Splitu. Kažnjena je s 300 eura.


Ela se i sama pohvalila ovom epizodom. Objavila je nekoliko fotografija na kojoj se vide policajci i ona na asfaltu.


'Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji', napisala je Ela.

Vaša reakcija na temu