Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Štrajka glađu pred Centrom za socijalnu skrb: 'Tražim dicu, nisam ih vidio mjesec dana'

Štrajka glađu pred Centrom za socijalnu skrb: 'Tražim dicu, nisam ih vidio mjesec dana'

Božo Žigo tvrdi da su mu uskraćena roditeljska prava

'Tu ću biti sve dok se hrvatski zakoni ne ispoštuju i dok mi se omogući da normalno viđam svoje sinove. Zadnji put sam ih vidio prije mjesec dana', kaže Trogiranin Božo Žigo koji je danas pred Centrom za socijalnu skrb otpočeo štrajk glađu. 


S nevjenčanom suprugom ima dva sina koji žive u njenoj obitelji, no Žigo tvrdi da su unutar kuće zaredali sukobi i da je prošlog tjedna čak i pozvana policija u dva navrata. 

'To nisu uvjeti za dicu. Dali su mi šest sati tjedno da ih viđam, a žive samo kilometar od mene. U Centru su me pokušali prevariti da potpišem skrbništvo njezinim roditeljima', tvrdi Žigo. 

Imao je i on problema sa zakonom, ali to je, tvrdi, bilo davno kada je bio mlad. 

'Zaposlen sam u Holdingu, uredan sam, ne radim probleme. Od štrajka neću odustati sve dok se ne ispune moji zahtjevi. Želim da dica budu kod mene. Dok ja radim, o njima bi se brinuli moji roditelji', kaže Žigo. 

Vaša reakcija na temu