Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠTRAJKAŠKI UŠTIPCI Stariji učitelji OŠ Kamešnica mlađe kolege učili kako napraviti staru cetinsku deliciju

ŠTRAJKAŠKI UŠTIPCI Stariji učitelji OŠ Kamešnica mlađe kolege učili kako napraviti staru cetinsku deliciju

Pozdravili su plemenitu inicijativu da se jedna učiteljska dnevnica donira za potrebe Klaićeve bolnice u Zagrebu

Treći dan frontalnog štrajka iskusniji učitelji OŠ Kamešnica iz Otoka kod Sinja odlučili su mlađe kolege podučiti starom cetinskom kulinarskom zanatu – pečenju originalnih uštipaka. 

- Nije nedostajalo dobre volje i suradnje, zasukali su se rukavi i vrlo brzo je od brašna, jaja, mlijeka, soli i vode nastala gusta smjesa za pečenje. Mlađe kolegice su iz prve ruke vidjele trikove vještih majstora. Ujedinjenim snagama podržali smo reformne ciljeve Škole za život: suradničko i cjeloživotno učenje, kreativnost, aktivni pristup, kritičko razmišljanje, a razvile su se i poduzetničke ideje. Vrednovali smo gustativno i u konačnici zadovoljni ostvarenim ishodima učenja nastavili veselo druženje u zbornici. Šaljemo ujedinjene pozdrave svim prosvjetnim djelatnicima u štrajku, a uštipke spremamo i za Zagreb - poručili su učitelji iz OŠ Kamešnica.

Na kraju su pozdravili plemenitu inicijativu nastalu u ovom štrajku da se jedna učiteljska dnevnica donira za potrebe Klaićeve bolnice u Zagrebu.

Vaša reakcija na temu