Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci Supetar STRAŠNA NESREĆA NA BRAČU: U zbrinjavanju ozlijeđenih pomagali supetarski vatrogasci

STRAŠNA NESREĆA NA BRAČU: U zbrinjavanju ozlijeđenih pomagali supetarski vatrogasci

Uputili su i apel vozačima

U posljednjim satima četvrtka na Braču se dogodila strašna prometna nesreća u kojoj, samo čudom, nitko nije poginuo. Sudionici su ozlijeđeni, ali nisu životno ugroženi. 

U njihovom zbrinjavanju i uklanjanju uništenog automobila, pomagali su supetarski vatrogasci, koji su apelirali na sve sudionike u prometu.

'Turistička sezona je na vrhuncu, promet na otoku je u svojoj vršnoj fazi što 'oće reć da je našim otočnim prometnicama maksimalan broj vozila.

Obzirom da je sredina ljeta još je nešto na vrhuncu turistička ponuda, fešte, zabave, koncerti, partiji i ostale veselice.

Imajući u vidu kombinacija prvog i drugog sve sudionike u prometu ovime pozivamo na pojačan oprez kako bi svi skupa izbjegli ovakve susrete kao na fotografijama.

U ovoj tehničkoj intervenciji u prometu u kojoj smo sudjelovali večeras nasreću nitko nije ozbiljno stradao, no već u slijedećoj možda netko i hoće.

Pripazite da to ne budete baš vi, prilagodite vožnju uvjetima na cesti, čuvajte sebe i druge', poručuju supetarski vatrogasci.



Vaša reakcija na temu