Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot STRAŠNA SNIMKA NESREĆE: Audijem u Zagrebu pokosio tramvajsku stanicu

STRAŠNA SNIMKA NESREĆE: Audijem u Zagrebu pokosio tramvajsku stanicu

Odnio sve pred sobom

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Zagrebu je došlo do strašne prometne nesreće. Naime, u ranim jutarnjim satima vozač Audija udario je u tramvajsku stanicu u blizini glavne pošte, javlja Index.

Kako su javili iz policije, 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi A6 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru zapada. 

Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometne trake za skretanje desno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora. Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu. 

Sve se vidi na snimci nadzorne kamere koja je počela kružiti društvenim mrežama.


Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika, javlja Index.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Vaša reakcija na temu