Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook STRAŠNA TRAGEDIJA Roditelji novog direktora Parkova i nasada brutalno su ubijeni u Žrnovnici 1992. godine

STRAŠNA TRAGEDIJA Roditelji novog direktora Parkova i nasada brutalno su ubijeni u Žrnovnici 1992. godine

Ubojice još nisu pronađene. Tada je imao svega 11 godina

Karijera Siniše Gašparevića, upravo izabranog direktora splitskih Parkova i nasada javnosti je malo poznata. No, njegovo ime već dugo je poznato zbog stravične tragedije koja ga je pogodila 1992. godine, u dobi kada je imao svega 11 godina. 

Toga dana njegovi su roditelji Vesna i Đorđe pod prijetnjom oružja izvedeni iz kuće u Žrnovnici i ubijeni dok su on i mlađi brat spavali. Za zločin do sada nitko nije odgovorao.

U tijeku stravičnog zločina, Siniša i njegov pet godina mlađi brat Denis spavali su u kući iz koje su im roditelji odvedeni. Majka je bila  profesorica hrvatskog i engleskog jezika u osnovnoj školi u Strožancu, a otac poduzetnik. Ubojice su tijela ostavili na obližnjem smetlištu uz cestu između Žrnovnice i Srinjina.

Siniša je u jednom od razgovora za Slobodnu Dalmaciju rekao kako nikada neće prestati tragati za ubojicama svojih roditelja, ali kako im je sve oprostio, u sebi više ne želi u duši gajiti osvetoljubivost već samo želju za istinom. 

Vaša reakcija na temu