OTROVALI SE ŠKOLJKAMA NA HVARU? Talijan umro na brodu, ostatak obitelji hitno prebačen u bolnicu

OTROVALI SE ŠKOLJKAMA NA HVARU? Talijan umro na brodu, ostatak obitelji hitno prebačen u bolnicu

Na mjestu događaja obavlja se očevid, navodno su jeli školjke u jednom hvarskom restoranu

Na brodu na Hvaru danas je preminuo strani državljanin, dok su članovi njegove obitelji prebačeni helikopterom u splitsku bolnicu. Radi se o državljanima Italije koji su zaprimljeni u bolnicu u stanju šoka i sa simptomima trovanja hranom. Više o njihovom zdravstvenom stanju bit ćepoznato u 16 sati kada će se novinarima obratiti dr. Dragan Ledina

Kako su izvijestili iz policije, dojavu o smrti zaprimili su u 10.10 sati.

- Danas oko 10.10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu - poručili su iz splitske policije te dodali kako je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika će na mjestu događaja obaviti očevid. Među osobama koje su, u stanju šoka zbog smrti člana obitelji i sa simptomima trovanja hranom, prebačene u bolnicu je i dvoje djece. Doznaje se da su sinoć večerali u jednom hvarskom restoranu. Jeli su školjke, a pretpostavlja se da su se tamo i otrovali. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49714, "");
Pregledaj komentare
29