Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustacija / Pixabay.com STRAVA U SPLITU Izboden muškarac, policija privela dvojicu

STRAVA U SPLITU Izboden muškarac, policija privela dvojicu

Incident se dogodio u Sukoišanskoj ulici

U Sukoišanskoj ulici u Splitu muška osoba je zadobila više ubodnih rana! Pomoć mu se pruža u KBC-u Firule.

- Oko 01.50 sati zaprimili smo informaciju kako je u Splitu ozlijeđen 41-godišnji muškarac koji je zadobio nekoliko ubodnih rana. Prevezen je u bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć i zadržan je na liječenju. 

Policijski službenici su tijekom jutra započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem koje je rezultiralo da su tijekom jutra uhitili dvije osobe koje se dovode u svezu s događajem. Osobe su  dovedene u službene prostorije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje. O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo - izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu