Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Info Vodice Youtube STRAVIČNA NESREĆA U VODICAMA Nakon udarca u zid automobil u potpunosti izgorio, vozačica se izvukla

STRAVIČNA NESREĆA U VODICAMA Nakon udarca u zid automobil u potpunosti izgorio, vozačica se izvukla

Prošle je sa svega nekoliko ogrebotina

Kako javljaju iz županijskog centra 112 jutros u 5.53 dobili su dojavu da na cesti od Okita prema Kovči gori osobno vozilo. Na teren je izašla JVP Vodice s troje vatrogasaca, a požar na vozilu koje je u potpunosti izgorilo ugašen je u 6.27 sati, pišu Info Vodice.

Osoba koja je izašla iz vozila u prvom trenutku nije trebala zdravstvenu pomoć.


Kako se doznajemo od čitatelja, neslužbeno, radi se o mlađoj ženskoj osobi koja je išla na posao u Vodice. Zbog klizave ceste izgubila je kontrolu nad vozilom, udarila u suhozid okrenula se na krov. Uspjela je izaći vani uz manje ogrebotine.

Zanimljivo je kako je dan prije u 2 sata nedaleko od mjesta noćašnje nesreće kod Grabovaca jedno vozilo okrenulo na bok te su vatrogasci morali intervenirati i izvlačiti osobu iz auta , saznaje se iz JVP Vodice.

Vaša reakcija na temu