Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STUDENTSKI DIGITALNI HUB Projekt jačanja osobnog i profesionalnog razvoja te kompetitivnosti mladih na tržištu

STUDENTSKI DIGITALNI HUB Projekt jačanja osobnog i profesionalnog razvoja te kompetitivnosti mladih na tržištu

Projekt je financiran sredstvima EU

Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu provodi projekt 'Studentski digitalni HUB' s ciljem jačanja osobnog i profesionalnog razvoja te kompetitivnosti mladih na tržištu kroz razvoj digitalnog programa neformalnog učenja. Također, kroz jačanje kapaciteta mladih u sustavu visokog obrazovanja nastoji se mlade potaknuti na intenzivnije uključivanje u razvoj lokalne zajednice.

Kroz 'Studentski digitalni HUB' provodit će se edukacije iz područja: digitalne vještine, poduzetničke vještine i vještine osobnog razvoja.

Veljača je mjesec posvećen je temi 'Digitalna inteligencija i pismenost' te će se kroz niz radionica studenti i mladi uvesti u svijet rudarenja podataka (Data Mining), obrade i vizualizacije podataka koristeći softver Tableau te kreiranja i upravljanja YouTube kanalima.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje. Detaljan raspored svih edukacija i aktivnosti bit će dostupan na stranici Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

Vaša reakcija na temu