Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studirajte na Veleučilištu 'Marko Marulić' u Kninu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Studirajte na Veleučilištu 'Marko Marulić' u Kninu!

Vrijeme je za razmišljanje o upisu na fakultet, a ako želite studirati u jednom od najstarijih gradova u Hrvatskoj i steći vrhunsko obrazovanje, pravi izbor za vas je Veleučilište 'Marko Marulić' u Kninu. Možete birati između četiri tražena stručna prijediplomska studija, a čekaju vas odlični programi uz mnogo prakse!

Veleučilište Marko Marulić u Kninu studentima omogućuje moderno i zanimljivo obrazovanje uz mnoštvo terenske nastave i prakse pa pronalaženje posla nakon studija neće biti problem. Sukladno sa svojim interesima, izaberite jedan od četiri stručna prijediplomska studija: Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom, Prehrambena tehnologija, Poljoprivreda krša - Stočarstvo krša i Poljoprivreda krša -Biljna proizvodnja. Za nastavak obrazovanja tu je i stručni diplomski studij Ekonomski i normativni okvir poduzetništva.

Ako želite studirati u Kninu, dobra vijest je da će se upisi u prvu godinu stručnih prijediplomskih studija za kandidate koji su se prijavili putem državne mature u ljetnom upisnom roku provoditi 20. i 21. srpnja od 9 do 14 sati, dok je jesenski upisni rok 19. i 20. rujna od 9 do 14 sati.


Veleučilište ulaže značajan trud u kreiranje atraktivnih studijskih programa, podizanje kvalitete studija i studentskog standarda.

- Veleučilište njeguje stručnu i znanstvenoistraživačku djelatnost i predano potiče studente da surađuju sa svojim nastavnicima, koji će vas dragi budući studenti, svojim znanjima u primijenjenim područjima motivirati da budete što uspješniji na putu ka stjecanju željenih akademskih zvanja. Opremljeni smo modernim laboratorijima, učionicama, videokonferencijskom dvoranom, info dvoranom, potičemo poslovnu suradnju s nizom domaćih i stranih institucija te malim i srednjim poslovnim subjektima u kojima studenti stječu svoja stručna i praktična znanja kako bi stvorili komparativne prednosti na tržištu rada. Potpisnici smo ERASMUS i ERASMUS + povelje temeljem koje organiziramo razmjenu studenata i nastavnika te i tako podižemo kvalitetu studija – poručuju s Veleučilišta 'Marko Marulić' u Kninu.

Važno je napomenuti da je u neposrednoj blizini Veleučilišta i novouređeni studentski dom ''Fra Lujo Marun'', kao i da je u obližnjem restoranu osigurana studentska prehrana što olakšava studentima i omogućuje bezbrižno studiranje.


Studiranje u Kninu sigurno će vam ostati upamćeno kao jedno od najljepših razdoblja u životu, jer uz bogatu povijest, možete uživati i u brojnim prirodnim ljepotama. Dinara, Krčić, Šarena jezera, NP Krka samo su dio prirodnog bogatstva kninskog kraja. Knin je savršeno okruženje za sve ljubitelje prirode i planinarenja, raftinga, trekkinga, biciklizma i motociklizma, a možete uživati u čak 13 uređenih biciklističkih ruta. Slobodno vrijeme možete iskoristiti i za jahanje, a ljubitelje sporta oduševit će i činjenica da se u Kninu nalazi prva kružna atletska staza u županiji.

Ni noćni život nije monoton, tu su pub kviz Narodne knjižnice Knin i svirke u popularnim kninskim kafićima. U prosincu ćete morati dobro organizirati vrijeme za učenje, jer Advent u Kninu donosi pregršt događanja i odličnih koncerata.

Sve detalje o upisima možete pronaći na webu, a za sve novosti pratite Facebook i Instagram

Vaša reakcija na temu