Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stvorite priču o uspjehu uz Tramax - pouzdanog dobavljača uredskog pribora!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Stvorite priču o uspjehu uz Tramax - pouzdanog dobavljača uredskog pribora!

Prvi su izbor za više od 2500 poduzetnika

Već smo duboko zakoračili u novu godinu, a time je došlo vrijeme i da sagledamo nove poslovne mogućnosti. Podsjetimo se kako splitska papirnica Tramax već više od tri desetljeća predstavlja simbol pouzdanosti za svoje klijente diljem Hrvatske. Njihova predanost brzoj dostavi, vrhunskoj kvaliteti i širokom asortimanu čini ih prvim izborom više od 2500 poduzetnika. Kroz godine, Tramax je postao sinonim za izvrsnost u opskrbi uredskim materijalom.

Raznolikost njihovog asortimana osigurava vam širok izbor koji obuhvaća informatičku opremu, pisaći pribor, klamerice, fotokopirni papir, te sve ostalo što vam može zatrebati u uredu. Sve je lako dostupno na jednome mjestu, čineći Tramax idealnim za brzu nabavu. Tu je još i Art Shop trgovina, stvorena za ljubitelje umjetnosti. Bogatstvo njihove ponude možete doživjeti posjetom njihove web stranice na www.tramax.hr. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Osim što možete jednostavno naručiti sve što vam treba, Tramax je mjesto gdje brza dostava nije samo prioritet - ona je ključna za uspješno poslovanje, kako nam otkrivaju sami zaposlenici. Upravo zato su njihove usluge neizostavne u vođenju vašeg posla.

Uz Tramax kao poslovnim partnerom riješite se stresa nabave uredskog materijala i posvetite se svome poslovanju. Već od prve narudžbe doživite pozitivno iskustvo, a njihov tim će brzinom i kvalitetom opravdati Vaše povjerenje.

Započnite novo poglavlje uz Tramax, Vašim vjernim pratiteljem. Sve upite ili narudžbe možete poslati na info@tramax.hr

Vaša reakcija na temu