Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS SUDAR NA MARATONU LAĐA Jedna osoba ostala zarobljena u kabini

SUDAR NA MARATONU LAĐA Jedna osoba ostala zarobljena u kabini

HGSS i pomorska policija izvukli ljude

Za vrijeme Maratona lađa na Neretvi došlo je do sudara dva broda nakon čega je jedan od njih tonuo, javlja HGSS na svojoj Facebook stranici.

'Spašavatelji HGSS-a koji su osiguravali maraton odmah su s dva broda pristupili izvlačenju ljudi iz vode. Jedna osoba je ostala zarobljena u kabini broda koji je tonuo. Spašavatelj HGSS-a skočio je u vodu i osobu izvukao iz kabine', napisali su pored fotografija.

'Još jednim spašenim životom dokazano je koliko su dežurstva HGSS-a na ovakvim događajima ponekada zaista od životne važnosti. U akciji su sudjelovali i pripadnici pomorske policije', dodali su.



Vaša reakcija na temu