Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sudarila se s autobusom, a vozilo je udarilo u brdo

Sudarila se s autobusom, a vozilo je udarilo u brdo

Vozačica je teško ozlijeđena

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 21.15 sati dogodila na predjelu Orsule u blizini Dubrovnika teže je ozlijeđena 35-godišnja vozačica osobnog automobila. 

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila jer je zbog brzine na izlasku iz desnog zavoja izgubila kontrolu nad automobilom i prešla u suprotnu traku. Sudarila se s autobusom javnog gradskog prijevoza koji je naišao iz suprotnog smjera. Nakon sudara s autobusom u kojem nije bilo putnika vozilo se odbilo i udarilo u brdo. 

Vozačica je prevezena u dubrovačku bolnicu gdje joj je pružena pomoć zbog teških ozljeda koje je zadobila. Zadržana jena daljnjem liječenju.

Vaša reakcija na temu