Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić SUKOB TORCIDE I POLICIJE Oglasio se Mišo Kovač!

SUKOB TORCIDE I POLICIJE Oglasio se Mišo Kovač!

Ima poruku za navijače, Milanovića i Plenkovića

Mišo Kovač i pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin!' On je neokrunjeni Kralj Torcide i čovjek koji rukama može utišati Poljud da se ne čuje ni cvrčak. Ali može i raspaliti tisuće da pjevaju u isti glas. Jedna od rijetkih živućih legendi Dalmacije i u ovim godinama ima autoritet. I na njega se organizatori utakmica, smatra pjevač, trebaju ugledati.

'To se mora znati i u Zagrebu i policija - da nam mojim koncertima ima 25.000 ljudi, a da najviše među njima BBB-ovaca i Hajdukovaca, i da nikad nisu gurnuli jedan drugoga. Nikada - priča Mišo za RTL Direkt.

Ima Mišo i savjet zlata vrijedan kako vratiti mir na stadione i nakon utakmica.

- Tko je šibnija plin, taj dva miseca - ajde, nemoj navijat' za nikoga - govori.

A navijat će se i oriti Poljudskom ljepoticom u četvrtak. Očekuje se 30.000 navijača, od toga 2500 onih iz Rijeke.

A Mišo legenda zna i razlog zbog kojeg se ovo sve skupa događa.

- Zašto se svađaju dva čovjeka glavna u Hrvatskoj? Jedan Zoran Milanović i jedan Andrej Plenković? Oni se trebaju naći i kazati: 'Plenkoviću..., Milanoviću..., daj mi smo postigli najviše... Daj, nemoj da neki kreteni osnivaju neke svoje stranke. Mi moramo biti jedan uz drugoga - kaže Mišo.

Vaša reakcija na temu