Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUKOB U SPLITU Taksist se potukao s turistima, Nizozemka završila u bolnici

SUKOB U SPLITU Taksist se potukao s turistima, Nizozemka završila u bolnici

Prijevoz je očito ispao skuplji od očekivanog

Splitska policija dobila je rano jutros iza 2 sata dojavu o incidentu u Krbavskoj ulici na Visokoj. Policiju su zvali građani uznemireni povišenim tonovima koji su dopirali s ulice. 

Ispostavilo se da su stanare Krbavske iz sna prenuli taksist i mladi par iz Nizozemske koji je očito bio nezadovoljan visinom taksi usluge. 

Svađa je brzo prerasla u fizički sukob u kojem je 26-godišnja Nizozemka ozlijeđena te joj je pomoć ukazana u splitskoj bolnici. Dobila je udarac u glavu. Njezin partner odbio je liječničku pomoć.   

Prije no što se patrola pojavila u Krbavskoj, taksist je pobjegao, no policiji je poznat njegov identitet poznat te ga traže.

Vaša reakcija na temu