Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šumarska inspekcija u Park šumi Marjan, netko je prijavio ilegalnu sadnju deset borova

Šumarska inspekcija u Park šumi Marjan, netko je prijavio ilegalnu sadnju deset borova

Nadzor je u tijeku

I danas je bilo živo u prostorijama Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan. Šumarski inspektor došao je u nadzor po anonimnoj prijavi za ilegalnu sadnju deset borova, a uz v. d. ravnatelja Stipu Mušuru dočekali su ga i predstavnici Grada Splita zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević te koordinator i gradski vijećnik Srđan Marinić

Nadzor, koliko se zna, još traje i nakon što završi trebalo bi se konačno i službeno utvrditi jesu li mladice bora, koje je sadio gradonačelnik Ivica Puljak zasađene legalno, kao što tvrde u Park šumi i Gradu Splitu ili ilegalno, kako navodi prijava, ali i niz tekstova Slobodne Dalmacije. 

Pred ustanovom smo sreli v. d. ravnatelja Stipu Mušuru i dogradonačelnika Bojana Ivoševića, koji je nakon pozdrava odjurio na nove poslovne obveze.

Vaša reakcija na temu