Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Crveni križ Brač Supetar prva luka na Jadranu s mjestima osiguranim isključivo za prioritetni ukrcaj osoba s invaiditetom

Supetar prva luka na Jadranu s mjestima osiguranim isključivo za prioritetni ukrcaj osoba s invaiditetom

Projekt je realiziran na inicijativu Crvenog križa Brač

Supetar postaje prva luka na Jadranu s osiguranim mjestima - isključivo za prioriterni ukrcaj osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju. Vijest je objavio Crveni križ Brač, podsjećajući kako su to još u kolovozu prošle godine najavili, a sada i implementirali. 

'Još jednom zahvaljujemo nadležnima u Lučkoj upravi, Agenciji za obalni linijski pomorski promet, KD Grad i dobrim ljudima - Jakši Hržiću, Ivici Rendiću, Pauli Vidović i Mariju Baraću, vlasniku tvrtke Geo-pars, koji nam je idejno rješenje izradio odmah, i to - pro bono.

Idemo dalje, problema je puno, potrebitih jos više', poručuju iz bračkog Crvenog križa.


Vaša reakcija na temu