Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook SUPETARSKA GRADONAČELNICA: Bila mi je velika čast i ponos sve ove godine zastupati interese građana

SUPETARSKA GRADONAČELNICA: Bila mi je velika čast i ponos sve ove godine zastupati interese građana

Devet je godina otkako je prvi put osvojila mandat

'Na današnji dan prije 9 godina prvi puta sam osvojila mandat gradonačelnice Supetra. O politici nisam znala ništa međutim imala sam jasne stavove koje i danas zastupam i radi kojih sam i bila kandidat SDP-a. Oduvijek sam smatrala da se jedino poštenim i upornim radom mogu ostvariti dugoročni rezultati. Možda zvuči otrcano ali to tako zaista jest', poručuje putem Facebooka Ivana Marković.

Dodaje kako se u međuvremnu puno toga dogodilo.

'Napravili smo velike stvari, prošli lijepe i ružne trenutke ali ljudi koji su bili uz mene dok smo se borili za mandat su još tu i znam da se na njih mogu uvijek osloniti. Oni će se u ovoj objavi prepoznati.

U ovim godinama sigurno smo griješili, mogli nekad i bolje međutim to nikada nije bilo u lošoj namjeri.

Žao mi je što je korona i cijela nova situacija usporila naše ideje i planove, ali zato danas puno više planiramo i oprezni smo u novim projektima za koje smo svjesni da ih treba realizirati korištenjem EU sredstava i da to traje.

Bila mi je velika čast i ponos sve ove godine zastupati interese građana Grada Supetra i raditi ću to i dalje! Hvala!', ističe supetarska gradonačelnica.


Vaša reakcija na temu