Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUSJEDI O ĐEKIĆU 'Nije dobro duže vremena, ka da je puka'

SUSJEDI O ĐEKIĆU 'Nije dobro duže vremena, ka da je puka'

'Izbjegavali su ga i prijatelji'

Željko Đekić, ubojica bivše partnerice Vesne P. živi na Bačvicama s majkom, uz kolodvor je smještena kamena jednokatnica s nekoliko stanova. Oko kuće je muk, ispred, u prizemlju gdje je i njegov stan, suši se odjeća. Na ovoj adresi do otprilike prije pola godine je živjela nesretna ubijena žena i njihovo dijete.

Ne, ovo neće biti priča kako je bio dobar i da ništa nije slutilo na ovakav scenarij, koliko god su se šokirali susjedi. Inače, nevoljko uopće govore o tragediji.

- Nije on dobro duže vremena, ka da je puka. Izbjegavali su ga i prijatelji - kaže nam jedan od njih.

Rekao nam i je da je prije nekog vremena Vesna P. otišla sa sinom od njega, van Splita, našla je utočište u obiteljskoj kući.

Do kobnog utorka oko 15 sati, kada ju je ubio na radnom mjestu.

Vaša reakcija na temu