Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠUTA: Ivica Puljak kukavički bježi od Sabora

ŠUTA: Ivica Puljak kukavički bježi od Sabora

'Naš Split ne zaslužuje vodstvo koje najavljuje nekakve svoje kvazi-reforme'

Predsjednik splitskog HDZ-a Tomislav Šuta optužio je danas Centrovog splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka da kukavički bježi od Sabora.

'Nakon što se jučer gospodin Puljak pobrinuo da u najnovijem sazivu Hrvatskog sabora Split ima jednog zastupnika manje, danas se gospođa Puljak pobrinula da saznamo kako iz njihovog tabora nećemo čuti ništa novo, već ćemo opet slušati izlizane floskule o korupciji i klijentelizmu', kaže Šuta optuživši Puljka da je bezidejni, uporni kritičar izvršne vlasti. 

'Shvatio je ili da je njegova supruga dovoljna za ponavljanje jednih te istih fraza kao i zadnje četiri godine, ili da je udobnost gradonačelničke fotelje ljepša od saborskih klupa koje nose dodatnu odgovornost.

Komentirati izjave gospođe Puljak, u kojima drugima spočitava nedosljednost, nema smisla, jer je sama podržavala čovjeka kojeg je kritizirala za premijera države, a isti ju nazivao narikačom. Stoga je za pretpostaviti da kod obitelji Puljak sve prolazi i sve se oprašta ako to znači bilo kakvu udobnu fotelju', dodaje Šuta.

Potom je istaknuo kako Split zaslužuje bolje.

'Split zaslužuje vodstvo koje je spremno nesebično raditi na poboljšanju životnog standarda svojih sugrađana, kako u Splitu tako i u svim državnim institucijama, gdje se svojim radom i zalaganjem može pomoći Splitu, a ne bježanje od odgovornosti ili bježanje u druge izborne jedinice, kao što je to napravila gospođa Puljak. 

Naš Split ne zaslužuje vodstvo koje najavljuje nekakve svoje kvazi-reforme, koje su ništa drugo nego kozmetičke marketinške promjene, koje se koriste kao odskočna daska za parlamentarne izbore. Upravo su se na zadnjim parlamentarnim izborima pokazalo da su ih ljudi već pročitali i da ih građani ne žele, pa kao gubitnici istih mogu očekivati skori poraz i na budućim lokalnim izborima!', poručuje Šuta.

Vaša reakcija na temu