Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠUTA: Šetnica Duilovo-Stobreč je pred realizacijom, meni je to jedan od nadražih projekata

ŠUTA: Šetnica Duilovo-Stobreč je pred realizacijom, meni je to jedan od nadražih projekata

'Majka svih projekata u ViK-u je aglomeracija Split-Solin vrijedna 1,7 milijardi kuna'

Tomislav Šuta, HDZ-ov kandidat za dogradonačelnika poručuje kako je jedan od njemu najdražih projekata ViK-a, šetnica Dulivo-Stobreč, pred realizacijom.

'Kad sam preuzeo dužnost u Vodovodu i kanalizaciji bio sam svjestan da bez mudrog korištenja EU novca nećemo moći napraviti značajnije iskorake u poboljšanju svakodnevnog života naših sugrađana.

Kao ustanova koja je prirodno orijentirana u komunalnom smjeru, majka svih projekata je aglomeracija Split-Solin vrijedna 1,7 milijardi kuna.

Međutim jedan od meni najdražih projekata pred čijom smo realizacijom je šetnica Duilovo-Stobreč koji nije primarno komunalne namjene, ali će estetski znatno uljepšati obalnu vizuru našeg grada, a kad realiziramo projekt Žnjan imat ćemo kompletno spojen i uređen obalni pojas Splita od Zapadne obale, preko Istočne do Stobreča. Koji će samo gušt bit prošetat ili provozat biciklu s familijom od Duilova do kuće!', objavio je Šuta

Vaša reakcija na temu