Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šuta na 41. rođendan ušao u Gradsko vijeće: Baš se lipo poklopilo
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Šuta na 41. rođendan ušao u Gradsko vijeće: Baš se lipo poklopilo

'Na raspolaganju sam za prijedloge i ideje. Pišite mi'

Nakon što je otišao s čelne pozicije u Vodovodu i kanalizaciji, predsjednik splitskog HDZ-a Tomislav Šuta ušao je u Gradsko vijeće.

'Danas ulazim u Gradsko vijeće Grada Splita i također slavim 41. rođendan. Baš se lipo poklopilo.

Tema i problema nažalost ne nedostaje, a ono na što ću se fokusirati je konstruktivna kritika trenutne gradske vlasti. Kao financijski stručnjak posebno ću voditi računa o novcu naših sugrađana, da se proračun dobro iskoristi i da neopravdano podignuti kredit ne postane još teža obveza za našu dicu.

Splitu kronično nedostaju vizija, strategija i vodstvo koje naš grad zaslužuje.

Split mora i može bolje. Promijenimo ga zajedno. Na raspolaganju sam za prijedloge i ideje. Pišite mi, razmotrit ćemo sve vaše prijedloge', poručuje novopečeni gradski vijećnik.


Vaša reakcija na temu