Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Šuta najavio odlazak s čela Vodovoda: 'Poslat ću zahtjev sudu za razrješenje s dužnosti'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Šuta najavio odlazak s čela Vodovoda: 'Poslat ću zahtjev sudu za razrješenje s dužnosti'

'Sada ću se usmjeriti svom privatnom poslu te ući u Gradsko vijeće'

Tomislav Šuta očekivao je da će se danas izabrati novi direktor tvrtke Vodovod i kanalizacija, no to se nije dogodilo. Stoga će, javno je najavio, poslati zahtjev sudu za razrješenje s dužnosti privremenog upravitelja. 

'Sada ću se usmjeriti svom privatnom poslu te ući u Gradsko vijeće', poručio je.

Istaknuo je kako su vidljivi uspjesi u proteklih pet godina, otkada je preuzeo vođenje tvrtke, i to, kako je napisao, bez projekta i s jasnom vizijom. 

'Danas je to tvrtka s nizom aktivnih projekata ukupne vrijednosti preko 400 milijuna eura! Odnosno, tvrtka samostalno upravlja i financira (bespovratna sredstva) projekte veće od jučerašnjeg famoznog zaduženja', naglasio je Šuta. 

Vaša reakcija na temu