Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu, pozvani su roditelji ubijenih

Sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu, pozvani su roditelji ubijenih

Prijeti mu 50 godina zatvora

U velikoj dvorani splitskog Županijskog suda sutra počinje suđenje Filipu Zavadlavu, optuženom za trostruko teško ubojstvo u Varošu. Zavadlava će dovesti iz gospićkog zatvora. 

Sutkinja Višnja Strinić sutra je na suđenje pozvala roditelje ubijenih te nekoliko svjedoka pucnjave. 

Zavadlava terete za ubojstvo Marina Bobana, Jurice Torlaka i Marina Ožića Paića. Ubio ih je hicima iz automatske puške. Tužitelj Žarko Štrbac smatra da se radilo o ubojstvu iz bezobzirne osvete prema osobama iz narkomanskog miljea koje su terorizirale Filipa i njegovu obitelj. 

Vještačenjem je utvrđeno da je bio bitno smanjeno ubrojiv, prijeti mu najstroža moguća zatvorska kazna od 50 godina zatvora. 

Zavadlav se o svojoj krivnji na pripremnom ročištu nije izjasnio. Može to napraviti i sutra na početku rasprave. 

Vaša reakcija na temu