Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Suvlasniku Carpe Diema mjesec dana pritvora da ne ponovi djelo

Suvlasniku Carpe Diema mjesec dana pritvora da ne ponovi djelo

Nakon incidenta u susjednom restoranu završit će u zatvoru

Josip Ćurković Ćos, suvlasnik hvarskog kluba Carpe Diem, ide večeras na Bilice. Odluka je to istražnog suca Županijskog suda u Splitu koji je prihvatio prijedlog Državnog odvjetništva da mu se odredi istražni zatvor.

Kako doznajemo, pritvor mu je određen da ne bi ponovio slično ili teže djelo. Državno odvjetništvo tražilo je i pritvaranje zbog utjecaja na svjedoke.

Ćurković je osumnjičen za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda konkurenciji, vlasniku susjednog restorana i njegovom kuharu. Upao im je u restoran žaleći se na glazbu i nasrnuo šakama, čašom i spremnikom za plin.

Zbog ovog vandalskog ispada, Hvarani su masovno demonstrirali pred klubom Carpe Diem. Klub je danas izdao javno priopćenje u kojem su osudili nasilje.

Vaša reakcija na temu