Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SVE BOLJE OD BOLJEG Nakon jučerašnje tiskovne konferencije, u Banovini se pojavio prozvani policajac Bilobrk

SVE BOLJE OD BOLJEG Nakon jučerašnje tiskovne konferencije, u Banovini se pojavio prozvani policajac Bilobrk

Htio se razjasniti s Ivoševićem

Policajac Stipe Bilobrk, kojeg su jučer prozvali gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenik Bojan Ivošević, pojavio se u Banovini nedugo nakon završetka tiskovne konferencije. Htio se razjasniti s Ivoševićem koji ga je prozvao za spregu s Mirkom Vukadinom, USKOK-ovim optuženikom iz akcije Složna braća. 

Vukadin je bio s Antom Bešlićem koji je dočekao Ivoševića kraj njegovog doma s očitom namjerom provokacije. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je Bilobrk nazvao Vukadina nedugo nakon što je Ivošević slučaj prijavio policiji. 

Bilobrk je navodno htio smiriti situaciju i reći svom susjedu Vukadinu da puste Ivoševića na miru, no ovaj to nije tako shvatio te je iznio vrlo ozbiljne optužbe na njegov račun. Bilobrk je navodno za sve doznao preko policijske veze jer je bio u službi i radio na osiguranju jednog događaja.

Policajac je jučer tražio da ga Ivošević primi, no dogradonačelnik na to nije pristao, već su o njegovom posjetu obavijestili vrh Policijske uprave. U Banovinu su stigli policajci, obavili potrebne radnje i zaključili da nemaju osnova za daljnje postupanje.

Evo što su nam u splitskoj policiji odgovorili o ovom slučaju.

'Nakon zaprimljene informacije da je kolega bio na porti Grada Splita, policijski službenici su obavili potrebne razgovore i utvrdili da je policijski službenik bio u civilnoj odjeći, da je uljudno zatražio da ga primi zamjenik gradonačelnika, na što mu je zaštitar rekao da ga ne može pustiti, nakon čega je policijski službenik otišao'.

Vaša reakcija na temu