Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sve je veća potražnja! Širi se najveći splitski coworking i otvara 8 novih ureda
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sve je veća potražnja! Širi se najveći splitski coworking i otvara 8 novih ureda

Coworking koncept spaja ljude i tvrtke iz različitih industrija, a ono što ga čini privlačnim je ušteda, i to dijeljenjem zajedničkog prostora i resursa

Scaleup Office Split, najveći splitski coworking ured, od listopada postaje bogatiji za osam novih privatnih ureda, pa će tako na oko 800 kvadrata i dva kata imati ukupno 12 privatnih ureda. Osim privatnih ureda, idealan je za sve koji traže zajednički ured, sobe za sastanke ili prostor za događaje do 100 osoba.

Smješten na Splitu 3, u blizini svih potrebnih sadržaja, ovaj moderno opremljeni prostor osim zajedničkih i privatnih ureda sadrži i posebne prostorije za sastanke i evente. Usluge scaleup Officea Split trenutno koriste domaće i inozemne tvrtke, ali i pojedinci koji od prvog dana imaju osigurane uvjete za obavljanje djelatnosti, bez dodatnih ulaganja. Također, ovdje mogu prijaviti sjedište svoje tvrtke, a uskoro se planiraju uvesti i telefonske i poštanske usluge kao dodana vrijednost korištenja ureda.



Jedan od izazova s kojim se suočavaju brojne splitske, ali i inozemne tvrtke je nedostatak kvalitetnih i financijski prihvatljivih ureda, pa je tako pronalazak adekvatnog ureda u Splitu postao jednako zahtjevan zadatak kao i pronalazak stanova za najam. 

U scaleup Officeu Split prepoznali su tu potrebu, pa su nakon malo više od pola godine zbog velikog interesa proširili prostor i svim tvrtkama, freelancerima i digitalnim nomadima omogućili idealne uvjete za rad.

Do kraja rujna nude i 25 % popusta za korištenje privatnog ureda u trajanju od najmanje tri mjeseca, a za više informacija i rezervaciju novih ureda posjetite njihovu internetsku stranicu.



Vaša reakcija na temu