Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVE ZBOG KORONE Mario Milić: Interventna policija me pretukla zbog jedne bezazlene rečenice

SVE ZBOG KORONE Mario Milić: Interventna policija me pretukla zbog jedne bezazlene rečenice

Splićanin kaže da je snimio napad, ali da su mu policajci uzeli mobitel i izbrisali snimku

Objavili smo jučer informaciju o policijskom provođenju nadzora odluke Stožera civilne zaštite, izvijestili smo da je policija posjetila 163 ugostiteljska objekta na području Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

'U jednom ugostiteljskom objektu na Poljičkoj cesti, u okviru dozvoljenog radnog vremena, zatečeno je 130 gostiju. Prema jednom muškarcu su uporabljena sredstva prisile te će biti prijavljen zbog prekršaja iz čl. 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', naveli su iz policije u priopćenju. 

Danas nam se javio Splićanin prema kojemu su 'uporabljena sredstva prisile'. Pokazao nam je lakše ozljede, donio medicinsku dokumentaciju i policijsku prijavu u kojoj je navedeno da je u vidno alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir.  

- Mario Milić je vrijeđao policijske službenike vičući im: 'Jeben vam mater, mrzim policiju, pun mi je kurac' - navedeno je.

No, Milić nam kaže da je ispred Kaurija bilo znatno drugačije, odnosno da je pretučen zbog jedne bezazlene rečenice.

- Uspio sam popiti jedno piće kada je upao interventni policajac i rekao da moramo svi izaći. Uzeo sam jaketu i krenuo prema izlazu, sačekao normalno i rekao policajcu: 'Evo osobna'. Netko iza mene je rekao: 'Al' opet policija piše prijave'. U to sam se uhvatio za glavu i rekao: 'Jebalo majku, al' će opet policija pisat prijave'. Na to su me odvukli njih 5-6, odmah su me izudarali koljenima u prsa, stavili su mi lisice. Uspio sam snimiti taj napad, ali su mi oduzeli mobitel. Nakon toga su me stavili na pod i još udarali. Više ne vjerujem interventnoj policiji, pozivam ministra Božinovića da ispita ovaj slučaj. Kada su me 'maricom' prevozili do Druge policijske postaje, namjerno su kočili da se što više izudaram, bio sam vezan lisicama - ispričao nam je Mario Milić.

Cijelo njegovo svjedočenje donosimo u videu...


Vaša reakcija na temu