Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tung Nguyen from Pixabay Sveučilište poziva na radionicu o primjeni umjetne inteligencije u digitalnoj transformaciji poduzeća
Pedeset godina Sveučilišta u Splitu Piše: Dalmatinski portal

Sveučilište poziva na radionicu o primjeni umjetne inteligencije u digitalnoj transformaciji poduzeća

Održat će je Boris Blumenschein i Darko Bosnar

Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane na radionicu 'Primjena umjetne inteligencije u digitalnoj transformaciji poduzeća' koju će održati Boris Blumenschein i Darko Bosnar iz tvrtke Infodom d.o.o., koji su dio projektnog konzorcija EDIH CROBOHUB++ - projekta usmjerenog na ubrzanje digitalne i zelene transformacije poduzetnika iz proizvodne industrije te javnog sektora. Održat će se 11. srpnja u SPINIT Tehnološkom parku. 


Također, predstavit će se projekti i inicijative aktivni na Sveučilištu u Splitu koje su usko vezane uz spomenutu temu. Predstavnici su najavili o kojima je riječ. 

'ADMA TranS4MErs - projekt provodimo s inozemnim stručnjacima iz područja istraživanja i digitalizacije. Prijavom na platformu https://trans4mers.eu/ korisnici dobivaju na korištenje digitalne vaučere u vrijednosti od 5000€ za preko 250 usluga. Namijenjen je tvrtkama u proizvodnom sektoru koji žele poboljšati svoje poslovanje koristeći se naprednim tehnologijama.

ENTERPRISE EUROPE NETWORK - EEN međunarodna je mreža koja pruža podršku malim i srednjim poduzećima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva kroz različite usluge i inicijative te okuplja organizacije poznate po izvrsnosti u podršci poslovanju. Kroz našu platformu nudimo širok spektar informacija, savjeta i prilika koje mogu pomoći poduzećima da pronađu odgovarajuće izvore financiranja', naveli su. 

U nastavku događanja Bruna Paušić iz EEN-a sa Sveučilišta u Splitu predstaviti će poziv Ministarstva gospodarstva za potporu poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo za 2024., ukupne vrijednosti 145.000.000,00 eura.

Raspored događanja kao i online obrazac za potvrdu dolaska dostupni su na poveznici

Vaša reakcija na temu