Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVJEDOCI O RANJAVANJU JOSIPA ČUBELIĆA 'Čulo se pet, šest hitaca. Vidjeli smo bijeli Mercedes kako napušta mjesto događaja'

SVJEDOCI O RANJAVANJU JOSIPA ČUBELIĆA 'Čulo se pet, šest hitaca. Vidjeli smo bijeli Mercedes kako napušta mjesto događaja'

Pucnjava usred Splita

'Čuo sam nekakvo komešanje, a onda i pet, šest hitaca. Mislim da je u pitanju bilo samo jedno oružje. Momak je bio na podu, priskočili su mu odmah u pomoć. Zapomagao je, bio je u priličnom šoku. 

Primijetio sam jednog momka kako trči put pazarića i jedan bijeli Mercedes stranih registracijskih oznaka kako napušta mjesto događaja', priča nam jedan od svjedoka ranjavanja Josipa Čubelića Čube na Skalicama.

Djelatnica obližnje trafike kazala nam je kako je isprva pomislila da djeca bacaju petarde, no onda joj je jedna strankinja kazala što se dogodilo. I ona je vidjela Mercedes za koji pretpostavlja da je povezan s ovim napadom.


Vaša reakcija na temu