Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svjetski trijumf domaće tvrtke: Lentismed osvojio prestižnu međunarodnu Red Dot nagradu za dizajn pakiranja

Svjetski trijumf domaće tvrtke: Lentismed osvojio prestižnu međunarodnu Red Dot nagradu za dizajn pakiranja

Bave se proizvodnjom medicinskih proizvoda

Tvrtka Lentismed - hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda, s ponosom objavljuje da je osvojila uglednu međunarodnu Red Dot nagradu u kategoriji 'Brand & Communication Design' za svoj novi inovativni dizajn pakiranja urinarnih katetera. Red Dot nagrada je sinonim za izvrsnost u dizajnu, a nagrađeni dizajn naglašava posvećenost Lentismeda prema unaprjeđenju korisničkog iskustva i postavljanju novih standarda u dizajnu medicinskih pomagala.

Red Dot Design Award jedno je od najvećih svjetskih dizajnerskih natjecanja te predstavlja globalno uspostavljenu kvalitetu i kreativnost u svijetu dizajna i komunikacija, a nagradu svake godine dodjeljuje nezavisni međunarodni žiri.

Lentismed je osvojio nagradu za iznimno postignuće u kategoriji 'Brand & Communication Design' za dizajn svojih pakiranja urinarnih katetera koji donosi potpuno novi smjer na tržište medicinskih proizvoda. Dizajn pakiranja se ističe luksuznim i elegantnim izgledom i osjetom (touch&feel) te donosi revolucionaran pristup kroz odmak od konvencionalnog izgleda medicinskih proizvoda i pomagala, a pakiranja su diskretna i praktična i u svakoj društvenoj prilici.

Nagrađeni dizajn pakiranja urinarnih katetera, uz samu estetsku komponentu, ističe i funkcionalnost i inovativnost primjene pakiranja, pa s ovakvim pristupom donosi značajne koristi za korisnike, omogućujući im da lakše nadilaze svakodnevne izazove povezane s inkontinencijom.

Stoga, ostajemo posvećeni izazivanju konvencija, preoblikovanju mogućnosti i postavljanju novih standarda u dizajnu medicinskih pomagala.

Ovom prilikom je direktor Lentismeda, Zlatan Žmirak, izjavio: 'Ovo priznanje je potvrda našeg truda i predanosti u razvoju inovativnih proizvoda koji donose osjećaj sigurnosti i udobnosti našim korisnicima. Vjerujemo da svaki aspekt medicinskog pomagala, od njegove funkcionalnosti do prezentacije, igra ključnu ulogu u poboljšanju cjelokupnog korisničkog iskustva. Iza privlačne estetike, naš nagrađeni dizajn služi kao ogledalo naših temeljnih vrijednosti te govori o našem obećanju da stvaramo proizvode koji olakšavaju život'.

Vaša reakcija na temu