Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Tehničar Hitne pomoći u Splitu pozitivan na koronavirus, još ih desetak ide u izolaciju i na test!

Tehničar Hitne pomoći u Splitu pozitivan na koronavirus, još ih desetak ide u izolaciju i na test!

'Nije bio u kontaktu s pacijentima', kaže ravnatelj Hitne pomoći Leo Luetić

I Hitna pomoć u Splitu ima jednog pozitivnog na koronavirus. Riječ je o medicinskom tehničaru koji nije bio u kontaktu s pacijentima, kaže nam Leo Luetić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije. 

'Sinoć je bilo neslužbeno, a jutros je potvrđeno. Tehničar je na bolovanju. Isključit ćemo i ostale koji su bili s njim u kontaktu. Riječ je o desetak djelatnika Hitne pomoći. Idu kući u izolaciju, svima ćemo napraviti test', kazao nam je Luetić. 

S obzirom da se radi o velikom broju djelatnika Hitne pomoći, pitali smo ga hoće li to predstavljati poteškoću u organizaciji posla. 

'Možemo to kompenzirati', kazao je Luetić.

Vaša reakcija na temu