Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TERORIZAM NA GRIPAMA Dvojica motornom pilom prije svitanja srušila stablo

TERORIZAM NA GRIPAMA Dvojica motornom pilom prije svitanja srušila stablo

Investitor želi očistiti parcelu za gradnju

Palo je zapilano stablo u Glagoljaškoj ulici. Investitor želi očistiti teren za gradnju, a proteklog vikenda u dva navrata su odbijeni radnici koji su započeli s uklanjanjem stabala. Na terenu su bili i radnici Parkova i nasada koji su dali sve od sebe da spase zapilana stabla. Sa svim je upoznata i policija.

Dogradonačelnik Bojan Ivošević dva puta je dolazio na lokaciju te upozoravao radnike da bez ikakvih dozvola poduzimaju potpuno nezakonite radnje. Jutros je na Facebooku objavio fotografiju srušenog i zapilanog stabla. Samo je kratko napisao: 'Teroristi!'

U objavi koja se od jutros širi društvenim mrežama ovaj nečasni posao rušenja stabla pripisuje se dvojici u crnom Mercedesu koji su se u Glagoljaškoj pojavili jutros u 4.30 s motornom pilom i dovršili započeto.


Vaša reakcija na temu